صفحه اول    درباره ما    اعضاء انجمن    پیوندها    تماس با ما    تعرفه تبلیغات  
شنبه، 4 آذر 1396 - 10:17   
  تازه ترین اخبار:
 
 
 ورود اعضاء
    نام کاربری
   
    کلمه عبور
   
    مرا به یاد بسپار
   
    کاربر جدید!
    فراموشي كلمه عبور؟
نگاهی به دستاوردهای انجمن

 

 

«  به نام خدا »

 

در دنیای امروز و با توجه به نوع پیشرفت ارتباطات و تخصصی تر شدن علوم و فنون می توان دریافت شیوه های کاری مبتنی بر تفکرات فردگرایانه محکوم به فناست و پیروان شیوه های فوق ناچار به خروج از رقابتهای اقتصادی بوده اند.

بر همین مبنا و همچنانکه طبیعت و فطرت زندگی انسانها گروهی است ، همه جوامع پیشرفته اهمیت عضویت و حضور در گروه ها را درک کرده و پذیرا شده اند تا با اعتقاد به ارزشهای وجودی تشکل ها و بکارگیری فرهنگ متعالی گروهی، توفیق در کار و حرکتهای اجتماعی و اقتصادی را بنیان نهند .

  انجمن وارد کنندگان مواد غذایی و آشامیدنی از آذرماه 1386 با این نگرش و به امید برخورداری از یاری دلسوزان این عرصه در بخش غیردولتی موجودیت یافت. در طول سه سال گذشته جلسات هیئت مدیره با حضور اعضاء اصلی و اعضاء علی البدل و گاهی حضور دیگر اعضاء انجمن بصورت مستمر با محوریت بحث های ذیل تشکیل گردیده است

 

  1 -  تمرکز بر فعالیتهای ستادی و سعی بر ایجاد بستری امن و مناسب در امر واردات.

  2 -  پیگیری ثبت انجمن در مراجع قانونی ذیربط.

  3 - برگزاری جلسات مشترک با مسئولان محترم اجرائی درسازمانها و ارگانها.

  4 - برگزاری جلسات مستمر با مدیر کل سازمان غذا و دارو () و کارشناسان آن اداره.

 

با موضوعات :

طرح تسهیل ضوابط اداری ورود و خروج کارکنان و عوامل وارد کنندگان، طرح تسریع مراحل اخذ مجوز ترخیص کالا، طرح مشکلات مربوط به اخذ و تمدید GMP، کنترل و مبارزه با کالای قاچاق، داشتن نماینده در کمیته موارد خاص ، تجدید نظر استاندارد زیتون ،درخواست از اداره نظارت جهت انجام نمونه برداری توسط مسئول فنی شرکتهای واردکننده،چگونگی ورودکالاهای دارایGMP به صورت فله ،درخواست جلسه ای مشترک با حضور اعضاءهیئت مدیره انجمن دکتر حسینی دکتر پورعلی دکتر نظری نیا دکتر رضائی از آزمایشگاههای خصوصی ،هموزن شدن آزمایشگاههی مرجع و رفرنس پیش بینی آزمایشگاهها با روش مرجع در جهت نظر نهائی به هنگام مرجوعی یا انهدام کالا ،برطرف کردن منع ورود زیتون سیاه ، شرکت در جلسات بازنگری ضوابط ، شرکت در جلسه ردیابی اصالت کالا ، بررسی مشکلات منع ورود محصولات کشاورزی و مواد اولیه از قبیل اسانس و رنگ ، مشارکت در طرح آموزش مسئولین فنی ،ارائه رونوشت بخشنامه ها به انجمن ، مشارکت در طرح سیستم الکترونیکی فناوری و پایش اطلاعات ، داشتن جلسات مستمر ماهانه ، رسیدگی به کالاهایی که بعلت تمدید GMPمشمول عدم مصرف هستند ، شناسنامه دار کردن اعضاء انجمن ، برطرف کردن مشکل گواهی آزاد ، تهیه لیست اقلام وارداتی مورد نیاز تولید کنندگانی که در ارتباط با انجمن می باشند وتعامل بین دو انجمن ، امضاء تفاهم نامه انجمن با سازمان غذا و دارو، انعکاس موضوع در خواست هتل های چند ستاره در ارتباط با بازدیدها به دکتر جنت، اعلام کتبی نواقص پرونده ها به وارد کنندگان ،عدم نیاز به گواهی هائی نظیرجنون گاوی و.....در صورت کامل بودن متن گواهی بهداشت ،ارائه پیشنهاد انجام بازدیدها توسط انجمن با حفظ حق انتخاب شخص واردکننده و دسته بندی و بازدید چند کشور باهم، تمدید بلاشرط GMP در صورت ارائه بموقع مدارک بازدید به سازمان ، ارائه لیست آزمایشگاههای ILACبه انجمن ، مدیریت هزینه جهت پائین آوردن هزینه تمام شده با همکاری واردکنندگان و سازمان غذا و دارو  ، دعوت سازمان غذا و دارو از انجمن برای همکاری در برگزاری همایش روز جهانی غذا، مشاوره به سازمان در ارتباط با تکمیل نرم افزار پایش اطلاعات ،بررسی مشکلات مربوط به درخواست هتل 5 ستاره از واردکنندگان برای اسکان کارشناسان بهداشت جهت بازدیدها ، بررسی مشکلات اشخاص حقیقی وگرفتن مهلت از غذا و دارو برای تبدیل شدن ایشان به شخص حقوقی ،رتبه بندی وارد کنندگان ، بررسی مشکلات طرح اصالت کالا و موازی کاری طرح شبنم با طرح اصالت کالا  ،اعلام آمادگی  اعضاء انجمن برای واردات کالاهای ضروری ، پیشنهاد بازنگری در قوانین سخت گیرانه ورود مواد اولیه با توجه به شرایط تحریم و جلوگیری از خود تحریمی ، واگذاری تاییدیه ها به انجمن ها بعنوان مثال تاییدیه گواهی حلال ،انعکاس مشکلات مربوط به نافرمانی های روسای دانشگاهها از بخشنامه های سازمان غذا و دارو ، بررسی مشکلات گواهی حلیت ، بررسی مشکلات معرفی خریدار برای واردات مواد اولیه ، اعلام آمادگی انجمن برای آموزش و فرهنگ سازی در سطح عرضه ، مشکلات مربوط به هزینه های سنگین بازدیدهای دوره ای شرکت های بازدید کننده و پیش بینی موضوعات جدید با نظر خواهی از اعضاء و ..... .

 

    5-  برگزاری جلسات مستمر با مرکز اصناف وبازرگانان.

    6- ارائه خدمات مشاوره ای به اعضاء وبررسی مشکلات آنها.

·        مشاور امور گمرکی :  جناب آقای آقائی

·        مشاور امور بهداشت :  جناب آقای دکتر نظری نیا

    7- استفاده اعضاءازتخفیف آزمایشگاه بهشت آئین دکتر آقائی با معرفی نامه انجمن

    8- برگزاری جلسات در گمرک:

·        مشکلات مربوط به واردات وترخیص در گمرک در مورد وزن خالص وناخالص

·        مشکلات مربوط به ارزش کالا

·        موارد قاچاق

    9  - برگزاری جلسه با انجمن های مکمل غذائی وآرایشی به منظور تعامل ،معارفه وتوضیح منافع مشترک

   10- جلسه مشترک هیئت مدیره با آقای کوهستانی (دفتر تعیین ارزش) در ارتباط با ایجاد وحدت رویه درCD گمرک،به روز بودن CD ،موضوع ساماندهی بند 3 ودر اختیار قرار دادن CD

   11 - تماس با بخش آنالیز دانشگاه شهید بهشتی جهت درخواست کمک علمی در زمینه تدوین آنالیز استاندارد ملی.

   12 - جلسه مشترک با جناب آقای غضنفری در سازمان توسعه تجارت ایران در مورد تعدیل تعرفه ها

   13- جلسه مشترک با دانشگاه تهران پیرامون نحوه صدور GMP ،تطبیق آزمایش با استاندارد ملی،آنالیز،مطابقت یا عدم مطابقت

   14 -  تلاش انجمن جهت تشکیل مجمع واردات و عضویت دو نفر از اعضاء در هیئت مدیره مجمع واردات.

   15-  داشتن ارتباط مستمر با مجمع واردات از طریق کمیسیون مواد غذائی.

   16 -  عضویت در کانون عالی انجمن های صنفی .

   17 -  شرکت در نمایشگاه شیرینی و شکلات( مهر 89 )

   18 -  بستن قرارداد با آزمایشگاه بهشت آئین با تخفیف 10 درصدی به اعضاء

   19 -  تشکیل تعاونی انجمن واردکنندگان مواد غذائی و آشامیدنی در تاریخ 31/02/1391

   20 -  شرکت در نمایشگاه شیرینی و شکلات (شهریور 90 )

   21 - راه اندازی سایت انجمن با اسپانسر شدن اعضاء جهت تبلیغ محصولات خود.آدرس سایت : foodimporters.ir

   22 - تشکیل کمیته فنی با حضور مسئولین فنی شرکتهای عضو برای مشارکت در تدوین استانداردهای جدید و یا اصلاح  استانداردهای قبلی به پیشنهاد آقای قاسم پور (مشاور آقای برزگری-رئیس سازمان استاندارد) . (در دست اقدام)

   23- مشارکت در طرح آموزش مسئولین فنی در سازمان غذا و دارو .

   24-دعوت سازمان غذا و دارو از انجمن جهت مشارکت درهمایش روز صنعت غذا - استفاده از لوگو و پیام انجمن در بروشور های روز صنعت غذا مورخ 21/7/90

  25- ارسال نامه به معاونت ریاست جمهور (دکتر رحیمی) جهت رفع ممنوعیت های واردات کالاهایی که با تولید داخل مغایرتی ندارند.

 

جلسات هفتگی هیئت مدیره:

·        یکصد و سی و دو جلسه از ابتدا تا تاریخ  12 /04/1391

·        مجمع عمومی عادی و فوق العاده  مورخ :  29/11/1388 و 29/8/1390

·        مجمع عمومی عادی  مورخ:  19/04/1390

·        همایش عمومی مورخ : 29/09/1389

جلسات تشکیل تعاونی :

·         سه  جلسه هیئت مدیره تعاونی

·        دو  مجمع عمومی

 

جلسات هیئت مدیره با ادارات وسازمانهای دولتی:

·        جلسه با دفتر تدوین استاندارد ، مهندس پور حبیبی ( 1 جلسه )

·        جلسه با دفتر تعیین ارزش ، مهندس کوهستانی ( 3 جلسه)

·        جلسه با اداره نظارت ، دکترحسینی ( 8 جلسه )

·        جلسه با سازمان غذا و دارو ، دکتر جنت (13 جلسه )

·        جلسه سازمان غذا و دارو با انجمن برای برگزاری روز صنعت غذا(3جلسه)

·        جلسه برگزار کننده همایش روز صنعت غذا با انجمن(1 جلسه)

·        جلسه با اتحادیه مکمل ها( 1 جلسه )

·        جلسه با اتحادیه مکمل ها و انجمن آرایشی و بهداشتی ها( 1 جلسه )

·        جلسه با معاون کالاهای مصرفی و خدمات عمومی سازمان حمایت از تولیدکنندکان و مصرف کنندگان، مهندس شفق( 1 جلسه )

·        جلسه با دکتر بیگلر ، دانشگاه علوم پزشکی ایران( 1 جلسه )

·        جلسه با وزارت صنایع ، مهندس ابویی( 1 جلسه )

·        جلسه با سازمان توسعه تجارت ایران ، دکتر غضنفری( 1 جلسه )

·        جلسه با انجمن صنایع غذایی ، دکترحسینی( 1 جلسه )

·        جلسه با دانشگاه علوم پزشکی تهران،دکتر شمس اردکانی و دکتر نجاریان( 2جلسه)

·        وزارت بازرگانی ،رئیس مرکز اصناف و بازرگانان ایران، مهندس فرجی وآقای رادمرد( 4 جلسه )

·        جلسه با مهندس رضائی ،رئیس اداره غذا (1 جلسه )

·        جلسه با آقای قاسم پور ،مشاور استاندارد (3 جلسه )

·        جلسه با رئیس آزمایشگاه اکرودیته بهشت آئین (2 جلسه )

·        جلسه با دکتر مفتح معاون اجرائی وزیر صنعت ، معدن و تجارت (1 جلسه)

·        جلسه با آقای عباسپور مدیرکل دفتر حمایت از سرمایه گذاری ،کار آفرینی و توسعه تجارت وزارت جهاد کشاورزی(1جلسه)

·        جلسات دوره آموزشی قانون مقررات تعاون (2 جلسه)

 

 

تهیه و تنظیم مورخ : 12/04/1391

 
 
 
کلیه حقوق متعلق به انجمن واردکنندگان مواد غذایی و آشامیدنی می باشد
info@foodimporters.ir
پشتیبانی توسط: sievo.ir
  خبر ویژه: دوره های آموزشی مهر ماه 96 انجمن واردکنندگان مواد غذائی و آشامیدنی